Handyman

Solliciteer nu

Als handyman heb je geen twee linker handen

FULL-TIME · BLUE BAY CURAçAO

De medewerker algemeen onderhoud draagt zorgt voor het in operationele staat houden van de voorzieningen in en rond het Hotel en alle overige gebouwen welke onder het beheer vallen van Blue Bay Services. Hiertoe verricht hij/zij reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Hij/ zij verricht voorbereidende werkzaamheden voor buitenfirma’s bij planmatige onderhoud en assisteert hen in de uitvoering.

Jij maakt

Blue Bay Curaçao!

Waar we naar op zoek zijn:

  • Enige technische achtergrond kennis is vereist.

  • Enige jaren ervaring in eenvoudig technisch en facilitatair onderhoud.
  • Flexibiliteit;
  • Samenwerken;
  • Plannen en organiseren;
  • Zelfstandig;

Een stukje geschiedenis over ons

Het is begrijpelijk dat veel mensen denken dat de naam Blue Bay gekozen is vanwege het prachtige blauwe water in de baai. In werkelijkheid heette dit mooie stuk Curaçao al vóór 1700 Blaauwbaai, naar de toenmalige eigenaar Anno Blaauw. Hij verbouwde er limoenen, sinaasappels en - om de naam nog toepasselijker te maken - de blauwe kleurstof indigo.

De plantage kende in de loop der jaren verschillende eigenaren, en werd in 1800 zelfs bezet en geplunderd door Franse piraten. In de 20e eeuw werd de plantage eigendom van de familie Jacobs, die er een boerderij van maakten. In de Tweede Wereldoorlog schoten Amerikaanse soldaten vanaf Blaauwbaai met kanonnen op de Duitse onderzeeërs.

Het masterplan van Blue Bay Resort stamt uit 1990, toen een lokale ontwikkelingsgroep de plantage overnam van de familie Jacobs en de eerste infrastructuur aanlegde. In 1997 zag ontwikkelaar Steve Raspoort de enorme potentie van het gebied. Hij heeft het stukje bij beetje omgebouwd naar een bloeiend resort met golfbaan. Steve Raspoort overleed in 2007, maar zijn familie zette zijn droom voort om een gastvrije plek te creëren waar volop van het leven wordt genoten. Sindsdien is Blue Bay verder uitgegroeid tot een begrip op Curaçao en in het Caribisch gebied.

Fun

Veiligheid

Kwaliteit

Partnerships

Welzijn

Klinkt goed?

Blue Bay is een jong team dat is uitgegroeid tot een corporate bedrijf. Met luxe kantoorgebouwen en een geweldige teamgeest. Klaar om bij ons te komen werken?