Housekeeping Attendant

Solliciteer nu

Housekeeping Attendant

Full-time · Blue Bay Curaçao

De Housekeeping Manager is verantwoordelijk voor het opleveren van optimale schoonmaakwerkzaamheden in en rond de verschillende gebouwen, appartementencomplexen, algemene gasten en bedrijfsruimtes, gastenkamers en particuliere huizen vallende onder het beheer van Blue Bay Services.

Jij maakt

Blue Bay Curaçao!

Blue Bay Curaçao is een snelgroeiende organisatie die zich richt op projectontwikkeling, kavelverkoop, verhuren van vakantiebungalows en het exploiteren van het strand. Daarnaast hebben wij een 18 holes golfbaan, gelegen in een natuurlijke omgeving gevormd door heuvels, zee en strand. De sfeer binnen Blue Bay kenmerkt zich als flexibel, bruisend, inspirerend en uitdagend. Blue Bay bestaat uit de afdelingen Services, F&B, Golf, Development en Accommodaties. Deze worden ondersteund door de afdelingen Finance, IT, HR en Resort Marketing.  

Een stukje geschiedenis over ons

Het is begrijpelijk dat veel mensen denken dat de naam Blue Bay gekozen is vanwege het prachtige blauwe water in de baai. In werkelijkheid heette dit mooie stuk Curaçao al vóór 1700 Blaauwbaai, naar de toenmalige eigenaar Anno Blaauw. Hij verbouwde er limoenen, sinaasappels en - om de naam nog toepasselijker te maken - de blauwe kleurstof indigo.

De plantage kende in de loop der jaren verschillende eigenaren, en werd in 1800 zelfs bezet en geplunderd door Franse piraten. In de 20e eeuw werd de plantage eigendom van de familie Jacobs, die er een boerderij van maakten. In de Tweede Wereldoorlog schoten Amerikaanse soldaten vanaf Blaauwbaai met kanonnen op de Duitse onderzeeërs.

Het masterplan van Blue Bay Resort stamt uit 1990, toen een lokale ontwikkelingsgroep de plantage overnam van de familie Jacobs en de eerste infrastructuur aanlegde. In 1997 zag ontwikkelaar Steve Raspoort de enorme potentie van het gebied. Hij heeft het stukje bij beetje omgebouwd naar een bloeiend resort met golfbaan. Steve Raspoort overleed in 2007, maar zijn familie zette zijn droom voort om een gastvrije plek te creëren waar volop van het leven wordt genoten. Sindsdien is Blue Bay verder uitgegroeid tot een begrip op Curaçao en in het Caribisch gebied.

Fun

Veiligheid

Kwaliteit

Partnerships

Welzijn

Klinkt goed?

Blue Bay is een jong team dat is uitgegroeid tot een corporate bedrijf. Met luxe kantoorgebouwen en een geweldige teamgeest. Klaar om bij ons te komen werken?